Nuoriso-osasto

_TMT5801web

Pyhärannan VPK:n nuoriso-osasto on aloittanut toimintansa alkujaan Santtion VPK:n aikana vuonna 1986. Toiminta keskeytyi muutamaksi vuodeksi ja nykymuotoisena nuoriso-osastotoiminta on alkanut uudelleen vuonna 1994. Nuoriso-osastossa ollessaan nuoret opettelevat samoja tietoja ja taitoja kuin hälytysosastossakin ja valmistaa nuoret siirtymään hälytysosastoon 17 vuotta täytettyään. Toiminta on tarkoitettu 12-18-vuotiaille nuorille.

 

Lue lisää...

 

Viksu 2014

viksu2                                                 viksulogo

Palokuntanuorten valtakunnallinen leiri 2014 Porissa.

Lue lisää leirin nettisivuilta

http://www.viksu2014.fi/

 

Liiton sählyturnaus

Sastamalassa 23.3. pelatussa sählyturnauksessa oli mukana 7 joukkuetta liiton toiminta-alueilta. Pyhärannan vpk:n nuoriso-osasto sijoittui tiukassa turnauksessa hienosti hopealle!

DSC_0178

 

Alueen sählykarsinta

Sunnuntaina pelattiin Vakka-Suomen toiminta-alueen sählykarsinta Laitilassa.

Karsinnan voitti Pyhärannan vpk:n nuoriso-osasto ja matkaa näin ollen edustamaan aluetta liiton turnaukseen 23.3. Vammalaan!

 

Tulimylly

Tulimylly 2013

30.6.-5.7.2013 Säkylässä

Tulimylly2013 logo

 

Prasu 2012

Prasu_2012_Web_green Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton palokuntanuorten leiri järjestettiin tänä vuonna Vahdolla 1.-6.7.

Leirille osasllistui yli tuhat palokuntalaista ja Pyhärannan vpk:n nuoriso-osasto osallistui kokonaisuudessaan leirille.

Leirillä majoituttiin teltoissa. Päivisin kouluttauduttiin kursseilla ja illalla vietettiinn palokuntakivaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa.

Vierailupäivää leirillä vietettiin keskiviikkona 4.7. klo 13-20 välisenä aikana, jolloin kaikki ystävät, tuttavat, sukulaiset, isät, äidit, mummot ja vaarit kävivät tutustumassa leirielämään.

Leirin kuulumisia ja kuvia myös facebookissa.

 
Lisää artikkeleita...
Forecan sää
Haku
Tilannehuone.fi
Facebook
Miten on..?
Piippaako sinulla?
 
Mainospalkki